Так, деякі категорії тепер залишаться без допомоги, що може серйозно засмутити громадян нашої країни.

Цю новину опублікували на порталі «today»

Справа в тому, що термін виплат для малозабезпечених українців закінчився 24 лютого 2022 року. Таким людям автоматично було продовжено виплати, проте деякі категорії залишаться без підтримки держави.

У прес-службі Мінреінтеграції заявили, що українці, які автоматично не отримали продовження соціальної допомоги, будуть змушені доводити свої права на допомогу від держави.

Справа в тому, що багато незаможних українців отримували соцвиплати до 24 лютого 2022 року. Однак далеко не всі з них отримуватимуть допомогу надалі. Є й ті, хто не отримав продовження автоматично, вони будуть змушені знову збирати та надавати всі необхідні документи, щоб отримати право на допомогу.

Популярные статьи сейчас

В Кременчугском городском совете думают, как украсть бюджетные средства

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показать еще

Крім цього, було названо категорії українців, які "автоматом" отримали продовження соцдопомоги. Сюди відносяться ті, хто потребує допомоги на проживання ВПО, діти у складних життєвих обставинах, громадяни, які не мають права на пенсію чи особи з інвалідністю, працездатні українці, які змушені не працювати через догляд за людиною з інвалідністю І групи або за тим , хто старше 80 років

Ті, хто не отримав автоматичного продовження соцвиплат, будуть змушені знову відвідати соцслужбу, щоб доводити свої права. Наразі йдеться про малозабезпечені сім'ї з матерями-одинаками, які потребують виплат на дітей та тих українців, які отримували тимчасову допомогу до пенсійного віку, але не отримали права на пенсії.

Читайте також:

Пенсіонери збунтують? Українцям розповіли, що зміниться з початку весни

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня