Якщо українська агресія Володимира Путіна буде успішною, він може розширити свою агресію не лише проти Грузії, але й інших країн-членів НАТО, що межують з Росією. Про це заявив колишній міністр оборони США Леон Панетта в інтерв'ю Голосу Америки.

"Я вважаю очевидним, що якщо ми не зупинимо Путіна в Україні, він продовжить свою агресію не лише проти Грузії, але й інших країн-членів НАТО, що межують з Росією. Тому надзвичайно важливо, щоб Сполучені Штати намагалися співпрацювати з Грузією для забезпечення її безпеки", - наголосив він.

окупанти вдарили Шахедом по школі

Леон Панетта зауважив, що головна мета Путіна - підрив демократії в США і інших країнах.

"Це його головна мета, і, очевидно, для захисту національної безпеки нам слід зробити так, щоб Путін не зміг здійснити свої наміри", - заявив Панетта.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Відповідаючи на питання про тісні політичні та економічні відносини Грузії з Китаєм, Панетта зазначив, що Грузія повинна чітко дати зрозуміти, що вона залишається "суверенною державою, яка сама буде визначати свою долю" і не дозволить Китаю визначати своє майбутнє.

Панетта пояснив, що Грузія є важливою країною для Китаю "з багатьох причин": "Але найважливіше в Грузії - це здатність грузинського народу користуватися перевагами свободи".