Стало відомо, що на територію нашої держави було завезено токсичні заморожені морепродукти з Литви. Так, у цьому популярному продукті міститься дуже високий рівень кадмію.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «pb-news»

Є інформація від Головного управління Держпродспоживслужби на Івано-Франківщині про те, що в Україні було помічено морепродукти, в яких спостерігаються токсини. Зараз йде популярний мікс заморожених морепродуктів від виробника Zejiang Zhoufu food Co. LTD, Китай, який був експортований з "Plunges kooperatine prekyba", Lithuania в Україну. У цих міксах виявили високий рівень кадмію, який належить до важких металів.

Важливо наголосити, що одержувачем цих токсичних морепродуктів є ТОВ "ВЕЧУЙ-УКРАЇНА", вул. Солом'янська, 3, офіс 6, м. Київ.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області наполегливо рекомендує український ринок позбутися цієї продукції, оскільки вона є дуже небезпечною для людини.

Популярні статті зараз

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Потрібно розуміти, що кадмій критичний для організму людини, навіть у найменших дозах. Так що всім любителям морепродуктів краще ознайомития с цією інформацією, щоб не мати серйозніх проблем.

Це далеко не перший випадок, коли до України привозять неякісні продукти.

Читайте також:

"Брак пропозиції": популярний сорт м'яса стає делікатесом?

План дій на 10 років: уряд має вимоги до українців. Що це означає?

Чекає дві хвилі подорожчання: популярний напій злетить у ціні

За сімейними обставинами: хто із мобілізованих може звільнитися зі служби