Важливо повідомити, що курс долара тривалий час був на позначці 40 гривень. Однак у березні гривня досить сильно зміцнилася, і тепер долар коштує 38 гривень. Це свідчить про те, що український ринок має бути стабільнішим.

Цю інформацію розмістили на порталі «Sensatsiya»

Важливо повідомити, що курс долара та навіть євро впав у порівнянні з гривнею. Це натякає на те, що українська валюта зміцнилася останнім часом.

Експерт Сергій Фурса вирішив прокоментувати цю ситуацію та розповісти, що ж буде з цінами на продукти після зміцнення гривні.

За словами фахівця, коли курс долара зростав, то в рази дорожчали практично всі продукти. Однак ціни на продукти зараз не падають, навіть не дивлячись на падіння курсу долара.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Якщо говорити про молочні продукти, яйця і курятину, то ці продукти можуть тільки закріпитися в одному діапазоні, але дешевшати вони не будуть. Що стосується овочів та фруктів, то вони будуть дуже дорогими, особливо зараз.

Справа в тому, що раніше ціни залежали від курсу долара. Однак річ у тому, що при зростанні долара ціни зростають, а при його падінні вони залишаються такими самими.

Сергій Фурса каже, що для початку потрібно дочекатися закінчення війни в Україні, а вже згодом думати про стабілізацію цін на продукти.

Читайте також:

Що буде з гречкою та олією: українцям розповіли, чи чекати на дефіцит популярних продуктів

Краще утриматися: в Україну завезли морепродукти з високим рівнем токсинів

Як захистити свої права? Супермаркети та магазини України запроваджують нові правила