Українців попередили, що погода на території нашої країни дуже зіпсується. Так, треба приготуватися до холодних опадів уже цього тижня.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «fraza»

Український синоптик Ігор Кібальчич сказав, що українцям треба бути готовими до неприємної погоди. Так, опади продовжуватимуться і вони будуть все холоднішими.

9 березня по всій Україні очікуються опади у вигляді снігу та дощів. Також відчутне зниження температури в усіх регіонах. Лівий берег нашої країни накриють дощі, а ось у Карпатському регіоні опади будуть дуже сильними, зі снігом. Північ та захід України прогріється до +5 - +10 градусів вдень, а вночі буде від -4 до +2.

10 березня також очікується сніг та дощ майже по всій Україні. У нічний час доби очікується така сама температура, як і 9 березня, проте вдень на півночі та заході стане прохолодніше: від 0 до +6 градусів тепла. Щодо решти України, то температура буде від +7 до +13. В цей день у Криму повітря може прогрітися аж до +20 градусів тепла.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Показати ще

11 та 12 березня кількість опадів у нашій країні менше не стане, а навіть навпаки, буде більше дощів та снігу. Очікується досить сильний вітер та зниження температури, особливо у нічний час доби.

Читайте також:

Краще утриматися: в Україну завезли морепродукти з високим рівнем токсинів

Цифра вражає: скільки ударів РФ по енергосистемі пережила Україна за рік

Компенсація в мільйон гривень: яким групам військових належить велика грошова виплата

В Україні різко дорожчає алкоголь: супермаркети показали, як змінилися ціни