Важливо повідомити, що в Україні було відновлено систему виплат для громадян, які постраждали від російської агресії. Так, українські та міжнародні організації готують соціальну допомогу для наших громадян, але розраховувати на неї можуть не всі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факти»

Є відомості про те, що благодійна організація «СОС Дитячі містечка» вже почала приймати заявки від українців на грошові виплати. Це говорить про те, що на суму 6600 гривень можуть розраховувати прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу та сім'ї опікунів, які постраждали від путінських окупантів.

«У березні 2023 року знову відкрито набір заявок на отримання грошової допомоги у рамках програми Cash Assistance. Розмір виплат – 2200 грн на одного члена сім'ї. Це має бути батько та діти до 18 років. Виплати провадяться протягом 3 місяців 1 раз на місяць. Одна сім'я може подати не більше за одну заявку», — пояснили українцям.

Важливо повідомити, що гроші можуть отримати ті українці, які раніше не зверталися до «СОС Дитячі Містечка» та тих категорій, про які йшлося вище.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

Показати ще

Також уточнюється, що ця виплата належить лише у 12 областях України: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Луганська, Харківська, Херсонська, Запорізька, Одеська, Миколаївська та Дніпропетровська.

Читайте також:

Три хвилі снігопадів: сувора зима повертається до України. Названі дати

Вчителька математики задушила школяра під час демонстрації джіу-джитсу у класі

Краще робити запаси: українцям розповіли, коли цибуля подорожчає ще на 30%