У березні 2023 року було зроблено повномасштабну індексацію пенсійних виплат. Деякі пенсіонери побачили доплати на 19.7%, хтось отримав надбавку всього на 100 гривень, а хтось із пенсіонерів залишиться без них взагалі.

Цю статтю розмістили на порталі новин «napensii»

Є інформація про те, що Міністерство соціальної політики України зізналося, що цього року індексація пенсій зачепила не всіх українських пенсіонерів.

Справа в тому, що є категорії пенсіонерів, які не отримуватимуть індексації цьогорічних пенсій. Наразі йдеться про тих, хто продовжує ходити на роботу і має недостатній трудовий стаж, а його пенсія становить менш ніж 2100 гривень.

Також індексації не буде у колишніх прокурорів та пенсіонерів, які мають виплати, що перевищують норми визначені законом. Сюди ж можна зарахувати і тих українців, які отримують довічні виплати щомісяця та колишніх суддів.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Показати ще

Окрім цього, є й такі пенсіонери, котрі отримали перенесення підвищень соціальних виплат. Наприклад, з 1 квітня відбуватиметься індексація для тих українців, які продовжують працювати та їхній трудовий стаж збільшується.

Також з 1 липня перерахунки будуть у державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування. Їхня індексація також буде у розмірі 19.7%.

Читайте також:

Новий перерахунок пенсій: у деяких пенсіонерів зростуть виплати на 1500 гривень

Що буде з гречкою та олією: українцям розповіли, чи чекати на дефіцит популярних продуктів

Яким українським пенсіонерам належать нові пільги та доплати: що відомо