У мережі з'явилася інформація про те, що цього тижня на території України очікується суттєве покращення погодних умов. Фахівці кажуть, що на сильні опади очікувати не варто, а деякі регіони України можуть прогрітися до +18 градусів весняного тепла.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «hvylya»

В Укргідрометцентрі заявили, що найближчими днями в Україні очікується тепла погода. Так, 14 березня буде досить ясна погода без опадів, проте досить вітряна. Температура повітря буде від +9 до +14 градусів тепла вдень практично по всій території нашої країни, але найтепліше буде на Прикарпатті – до +18 приємного весняного тепла.

15 та 16 березня в Україні будуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу, не виключено, що на заході може піти і сильний сніг. У ці дні температура повітря буде від 0 до +6 вночі та від +3 до +9 вдень.

Також у ці дні буде дощ на сході України, а саме у Сумській, Полтавській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Там вдень буде від +7 до +14 градусів тепла вдень, а вночі від -2 до +4.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Наприкінці тижня, 17 березня йдуть дощі, які перейдуть у мокрий сніг. Західні та північні регіони вночі відчують зниження температури до 0 градусів та сніг. Що стосується східної та південно-східної України, то там теж буде дощ, а вночі повітря може прогрітися аж до +7 градусів вище за нуль. На півдні та сході України температура повітря сягатиме +15 градусів тепла вдень.

Читайте також:

В Україні знову дорожчає курка: скільки зараз коштують стегна та філе. Оновлені ціни

Оце турбота: як чиновники хочуть зберегти здоров'я українців

Вчитель математики задушила школяра під час демонстрації джіу-джитсу у класі