З'явилася інформація про те, що енергетична інфраструктура України наразі нормалізована. Так, президент України Володимир Зеленський розповів українцям про те, що вже розпочалася підготовка до наступного опалювального сезону.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «obozrevatel», посилаючись на слова глави нашої держави.

Незважаючи на всі зусилля росіян, як Україна, так і Європа не "замерзли" цієї зими. Так, найхолодніший та проблемний час уже позаду, а критична інфраструктура України продовжує працювати у нормальному режимі.

Крім цього, вже є відомості про те, що в Україні вже розпочалася підготовка до наступного опалювального сезону у 2024 році. Саме про це розповів президент України Володимир Зеленський.

Є інформація про те, що Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення 13 березня, в якому звернувся до мешканців України, щоб розповісти про ситуацію з енергопостачанням у нашій країні.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Затмила даже солнце: Настя Каменских похвасталась безупречными формами в миниатюрных шортиках, фанаты ахнули

Показати ще

"Окремо обговорили ситуацію в енергетиці – вона нормалізована. Фактично на всій вільній території держави забезпечуємо енергетичні потреби українців – відповідно до можливостей генерації", - каже президент.

Також президент України каже, що йдуть роботи над захистом енергосистем та вже розпочалися підготовки до опалювального сезону у 2024-2025 роках.

"І продовжуємо вже готуватися до наступного опалювального сезону - це стосується як накопичення ресурсів, так і нового захисту наших енергетичних потужностей", - продовжив Володимир Зеленський.

Читайте також:

Багато українців не вийдуть на пенсію у 60 років: кому не пощастить

"Важкий вибір": українців можуть приголомшити нові тарифи за електрику вже у квітні