Як відомо, деякі мешканці України мають право на допомогу від нашої держави у вигляді комунальних субсидій. Так, є категорії, які можуть отримувати гроші від української держави, щоби покривати рахунки за комунальні послуги. Проте трапляються випадки, коли субсидіанта можуть позбавити допомоги.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «znaj.ua»

Українцям повідомили, що якщо у них утворилися борги за комунальні послуги, то не варто одразу вішати носа. Так, якщо у вас у такому разі забрали субсидію, то її можна повернути, але для цього є деякі вимоги.

Як повідомляється, для того, щоб повернути субсидію, необхідно вирішити питання щодо боргів за комунальні послуги. Також у Мінсоцполітики говорили, які мають бути терміни для погашення боргу, щоби знову отримувати соціальну допомогу у вигляді субсидій.

Будущие получатели субсидий. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Для того, щоб отримувати субсидії до наступного опалювального сезону, потрібно до травня покрити борги за комунальні послуги. Проте можна й укласти спеціальний договір, у якому йдеться про реструктуризацію боргу українця. Ще можна надати документи, які можуть підтвердити, що борг за комуналку буде оскаржений у суді.

Крім цього, українцям повідомили, що вони мають право на субсидії, навіть якщо вони мають заборгованість. Проте є кілька умов: оплата простроченого платежу за комуналку має бути не більше ніж 3 місяці, а сума боргу має бути не більше 680 гривень.

Читайте також:

Імпорт популярного м'яса в Україну впав у рази: що буде з цінами на свинину

Українцям розповіли, як дізнатися, чи нараховано субсидію: все дуже просто

Зміцнення гривні: що буде з цінами на продукти після зростання національної валюти