У мережі розмістили цікаву публікацію щодо працевлаштування в Україні. Виявляється, буквально кожен третій мешканець нашої країни не працює чи працює не офіційно.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «businessua»

На превеликий жаль, через повномасштабне вторгнення Росії багато українців втратили свій бізнес, роботи, будинки та багато іншого. Бувають і такі випадки, що українці покидають тимчасово окуповані території, але знайти роботу так і не можуть. Так, статистика свідчить, що понад 30% українців або не працевлаштовані, або працюють не офіційно.

Окрім цього, українцям вирішили розповісти, які зараз професії пропонують роботодавці.

"Що пропонує ринок? В основному, швидкий вхід до ІТ. Безумовно, IT-галузь найкраще втрималася після 24 лютого, але світчерів в Україні вже достатньо. Українським компаніям не потрібно стільки джунів, скільки з'являється на ринку після швидких тримісячних курсів. Та й IT — не єдина галузь, де зараз потрібні фахівці", — йдеться у мережі.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Також фахівці проаналізували сучасний ринок праці та назвали топ 5 робіт, які зараз актуальні та їх досить легко освоїти. Зараз йдеться про рекрутерів, SMM-менеджерів, E-mail маркетологів і таргетологів.

Аналітики ще акцентували особливу увагу на такій професії, як рієлтор. Так, ріелтори непогано заробляють, проте тут потрібні певні навички та досвід.

Читайте також:

"Нова пошта" відкриває додаткові послуги та випускає кредитні картки для українців

Підвищення не буде: хтось із українських пенсіонерів позбавлений індексації