Мешканців України попередили, що погодні умови в нашій країні можуть значно погіршитися. Так, синоптики сказали, що в Україну йде атмосферний фронт, що говорить про похолодання та значні опади у вигляді дощу та снігу.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «progroshi», посилаючись на прогноз Наталії Діденко.

Народний синоптик попереджає, що погода в Україні буде з опадами та сильними вітрами. Також березень буде дуже мінливим, що натякає на різку мінливість погоди на території нашої держави.

«Погода у цей час примхлива, строката, своїми різкими стрибками температури повітря, атмосферного тиску, сильного вітру крутить нам голови, настрій, змушує силою звернути увагу на своє здоров'я, часто змінює плани. Однак все одно немає нічого бажанішого за весну. Яка, хоч як крути, все одно чудова», - звернулася до українців синоптикиня.

15 березня мінлива погода буде на заході України, а Львівщина стане найхолоднішою областю. Там очікується від +4 до +8 градусів, що значно нижче ніж 14 березня.

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

Показати ще

«Прийде атмосферний фронт, піде дощ і навіть часом із мокрим снігом. Підготуйтеся до негоди, подбайте про взуття, парасольки, відповідний одяг і візьміть, про всяк випадок. Щось від головного болю та тиску», - дала рекомендації Наталія Діденко.

Щодо решти України, то варто очікувати ясної погоди, а термометри покажуть до +13 тепла. Однак не варто забувати про сильний штормовий вітер, який може принести масу незручностей.

Наталя Діденко каже, що найближчим часом похолодання перейдуть із заходу на схід України, але вже у вихідні очікується тепла та суха погода майже по всій Україні.

Читайте також:

Працювати до 60 років необов'язково: хтось із українців може вийти на пенсію раніше

"Я що, д*ра, на ЗСУ донатити": губата блогер із Рівненської області публічно принизила волонтерів