Є інформація про те, що українська влада нібито не збирається «карати» боржників за комунальні послуги під час воєнного стану. Однак це стосується лише тих людей, які мешкають на певних територіях.

Цю новину розмістили на порталі «24tv»

Справа в тому, що українці, які мають борги за комунальні послуги, можуть виплачувати не лише штраф. Так, на них можуть подати до суду і навіть відібрати автомобіль чи щось цінне.

Насамперед слід сказати, що судити не можуть тих українців, які перебувають у зоні бойових дій та тих, хто перебуватиє на окупованій території.

Однак у всіх інших випадках комунальне підприємство, яке надає послуги українцям, має право подати до суду боржника, щоб забрати борги. Важливо зауважити, що практично у всіх таких ситуаціях суд виграє комунальне підприємство.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

Показати ще

Також повідомляється, що якщо позивач виграє суд, то боржника можуть позбавити навіть нерухомості чи, наприклад, автомобіля. За законом можуть вилучити з квартири боржника практично будь-які предмети: посуд, речі тощо. Так, після цього речі просто виставлять на аукціон.

Крім цього, заарештувати можуть автомобіль, і вимагати зверху сплатити додаткові доходи: судовий збір, відсотки тощо.

Читайте також:

База військових злочинців в Україні: хто потрапить до "страшного" списку

Мобілізація студентів: кого призовуть на службу у 2023 році

Вчитель математики задушила школяра під час демонстрації джіу-джитсу у класі