У мережі розмістили статистику, яка говорить про те, скільки ракетних та авіаційних ударів завдав ворог територією України. Ці цифри просто вражають, проте український народ залишається незламним, а наші Герої ЗСУ продовжують давати відсіч окупантам.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «hvylya»

Перший секретар Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні Данило Кубай надав неймовірні дані. За його словами, країна-терористка завдала по Україні 5 тисяч ракетних ударів та 3.5 тисяч авіаційних ударів. Так, це просто справжній жах. До того ж, ворог завдав понад 1000 ударів безпілотниками.

«Загалом з початку війни Російська Федерація здійснила майже 5 тисяч ракетних ударів, майже 3500 авіаударів та майже 1100 ударів безпілотниками. Без жодного військового сенсу російські війська продовжують реалізовувати стратегію безглуздої руйнації, перетворюючи на руїни цілі міста та вбиваючи невинних цивільних осіб», - заявив Данило Кубай.

На превеликий жаль це говорить про те, що продовжують гинути мирні жителі України. Однак на даний момент в Україні є сучасне ППО, яке надають закордонні партнери. Українське небо стає більш захищеним з кожним днем, а ракети ворога вичерпуються.

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Читайте також:

Борги за комуналку під час війни: кого з українців можуть судити та "покарати" на величезну суму

"Зайві" квадратні метри: які штрафи чекають на українців за несплату податку на нерухомість

"Росія фрагментується": у Кремлі хочуть перенести столицю РФ углиб країни