Є відомості про те, що на території України зараз дуже мало фруктів та овочів, саме через це і можна бачити такі високі ціни на ці продукти. Дуже важка ситуація з томатами через катастрофу в Туреччині, а цибуля стає справжнім делікатесом через недостатнє виробництво.

Цю інформацію розмістили на порталі «znaj.ua»

Важливо повідомити, що є такий проект, як EastFruit, саме він відповідає за моніторинг цін на ринку. Експерти з цього проекту проаналізували ситуацію з овочами та фруктами на українському ринку та заявили, що існують значні зміни, про які краще знати нашим громадянам.

Як уже багато хто помітив, у березні досить сильно подорожчала морква та білокачанна капуста. Фахівці запевняють, що зростання цін на ці овочі продовжуватиметься, тож краще зробити запаси.

Полезные овощи. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Крім цього, повідомляється, що останнім часом трохи подешевшали буряки та огірки. Так, огірків побільшало і тому вони можуть трохи впасти в ціні.

Що стосується солодкого перцю та пекінської капусти, то вони продовжують зростати в ціні, як і петрушка та кріп. Салат та зелена цибуля трохи дешевшають.

Грейпфрут та мандарини стають дорожчими, а апельсин – дешевшими. Такий корисний фрукт, як гранат стає все дорожчим і дорожчим, а ось груша реалізується за нижчими цінами. Також банан почав трохи падати у ціні.

Читайте також:

Борги за комуналку – не проблема: українці з "хвістами" можуть оформити субсидію

В Україні знову дорожчає курка: скільки зараз коштують стегна та філе. Оновлені ціни

Найкраще робити запаси: українцям розповіли, коли цибуля подорожчає ще на 30%