Є відомості про те, що Кабінет Міністрів України збирається провести чергову індексацію пенсійних виплат уже навесні. На цей раз індексація торкнеться учасників бойових дій.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «ТСН»

Як відомо, нову індексацію пенсій для учасників воєнних дій буде проведено в найближчому майбутньому. За попередньою інформацією, ця категорія може розраховувати на надбавку у розмірі 523 гривні, а їх мінімальний загальний розмір соціальної виплати має становити не менше ніж 4395,3 гривень.

Варто наголосити, що крім цієї надбавки є ще й цільова грошова допомога, яка становить 40 гривень.

Крім цього, є закон «Про покращення матеріального становища учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни», в якому йдеться про те, що доплата за статус УБД може бути встановлена ​​у всі категорії пенсіонерів. Його можуть мати не лише військові, а й звичайні громадянські пенсіонери.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

1.2 мільйони гривень на чорнила: татуйована бабуся зірвала одяг, щоб показати пікантний боді-арт

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

Показати ще

Якщо говорити про трудовий стаж, то військові чоловіки можуть виходити на пенсію у віці 55 років, а жінки – від 50 років.

Крім цього, є інформація, яка свідчить, що українська влада планує виділити понад 700 мільярдів гривень на пенсії для українців.

Читайте також:

Всього один сонячний день: синоптики розповіли, якою буде погода у квітні

Отримують більше, ніж у Європі: став відомим розмір пенсій прокурорів в Україні

Дуже татуйована бабуся роздяглася до трусів, щоб показати, на що вона витратила понад мільйон гривень.