На превеликий жаль, в Україні буквально щотижня зростають ціни на продукти. Так, необхідна для життя їжа стає недоступною для більшої частини українців. Однак зараз мова піде про м'ясо та сало, які не перестають дорожчати.
Цю публікацію розмістили на порталі «hvylya»
Як повідомляє Міністерство фінансів України, ціни на популярні продукти в Україні продовжують зростати. Так, сало, курятина та свинина стрімко дорожчають, що не може не засмучувати.
Середня вартість курячого стегна у середині березня становить близько 107,95 грн/кг, що на 10 гривень дорожче, ніж минулого місяця. Ціна на гомілку поки що не сильно зросла і становить 74,95 грн/кг. Щодо курячого філе, то воно подешевшало на 2 гривні і зараз продається по 137,93 грн/кг.
Кар’єри – «під ключ»: як Опімах з Держгеонадра допомагає Шапранупривласнювати підсанкційні родовища
Зарплату збільшать тільки обраним. Для освітян, науковців, медиків, ВПО, пенсіонерів влада грошей на наступний рік не знайшла, – Тимошенко
Найвищий рейтинг серед військово-політичного керівництва у Залужного, Буданова і Зеленського: опитування
Мінус сотні мільйонів у бюджеті країни: правоохоронці розслідують, як нардеп Шаповалов допомагав бізнес-партнеру ухилятися від податків
Якщо говорить про свинину, то всі види цієї продукції подорожчали. На даний момент за кілограм свинячої грудки просять 172,40 грн, за ошийок – 199,56 грн/кг, лопатка зараз коштує 162,31 грн/кг, а свинячі ребра – 165,84 грн/кг. Відповідно виріс у ціні і свинячий шашлик.
Важливо повідомити, що значно дорожчає сало. Домашнє сало в березні продається близько 190 гривень за кілограм, у деяких місцях воно коштує набагато дорожче. Щодо солоного сала, то воно продається за 265,10 гривень за кілограм.
Читайте також:
Фрукти та овочі в Україні стають дефіцитом: що відбувається зі "здоровою" їжею
Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід
Субсидія для пенсіонерів: українцям повідомили, на кого чекають проблеми з посібником на літо