У Мінреінтеграції повідомили, що для українців відновили виплати від ООН. Так, тепер для деяких категорій українців належить виплата у розмірі 2200 гривень.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «hvylya»

Агентство ООН у справах біженців знову відновлює реєстрацію на соціальну допомогу для мешканців України. Сума у ​​розмірі 2200 гривень виплачуватиметься всім членам української сім'ї протягом кожного місяця. Проте на цю виплату можуть розраховувати лише переселенці, які постраждали від війни.

Якщо українці мають офіційний дохід не більше 5400 гривень на місяць і вони раніше не отримували міжнародні виплати, то вони можуть отримати цю допомогу.

Щоб подати заяву на соціальну допомогу від ООН, слід звернутися до пункту збору даних у своєму регіоні. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини, номер банківської картки та документи, які можуть підтвердити вразливість категорії.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

До категорії вразливості належать сім'ї, які мають лише одного з батьків з дітьми віком до 18 років або зі старими, яким понад 55 років. Сім'ї, які очолює одна одинока/кілька самотніх людей похилого віку віком від 55 років. Також прийомні сім'ї та ті, що мають одну або кілька осіб з особливими потребами: інвалідність, хронічні захворювання тощо.

Читайте також:

Отримують більше, ніж у Європі: став відомим розмір пенсій прокурорів в Україні

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Українцям роздають безкоштовні продукти, паливо та ліки: як отримати