Навіть у такі лихоліття жителі України отримують соціальну допомогу від держави у вигляді пенсій. Так, було проведено щорічну індексацію пенсійних виплат, і більшість пенсіонерів отримали доплати. Однак зараз йтиметься про зміну розміру соцдопомоги залежно від віку українського пенсіонера.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «zn»

Як відомо, передбачено додаткові доплати до пенсії для різних вікових категорій українців. Так, якщо пенсіонер досяг віку 70 років, то його доплата до пенсії складатиме 300 гривень щомісяця. Якщо пенсіонерові від 75 до 80 років, то йому доплачуватимуть по 456 гривень на місяць. Є ще одна вікова категорія – ті, кому від 80 років, їх доплати становитимуть 579 гривень щомісяця.

Пенсия в Украине

Окрім цього, незалежний консультант з пенсійних питань Сергій Коробкін торкнувся важливої ​​теми, в якій заговорив про пенсіонерів із цих вікових категорій і сказав: «Досягнення 80 років не означає, що до пенсії з уже наявними надбавками додадуть ще цілих 570 гривень. Це означає, що раніше встановлена ​​надбавка просто зростає із 456 до 570 гривень».

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"

Показати ще

Важливо зауважити, що це роз'яснення може розплющити очі багатьом пенсіонерам України.

Читайте також:

Ціни на молочні продукти знову змінилися: що зараз пропонують магазини

Закликали терміново діяти: що треба зробити, щоб не втратити свій трудовий стаж для пенсії

Українцям розповіли, що буде з цінами на картоплю у 2023 році