Стало відомо про те, що активи зрадниці Оксани Марченко були заарештовані судом. Так, величезна сума грошей може піти на те, щоби допомогти Україні.

Відповідну інформацію надали на офіційній сторінці СБУ у Facebook.

Є відомості про те, що майже півмільярда гривень Оксани Марченко було заарештовано. Так, суд позбавив "паломницю" активів на суму понад 440 мільйонів гривень.

Як зазначається, суд ухвалив рішення позбавити дружину Медведчука 6,8% акцій ВАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» ім. А.М. Кузьміна», який знаходиться у Запоріжжі.

«Це стратегічно важливе підприємство спеціалізується на промисловому виробництві майже 1 тис. видів сталі та металовиробів. Арешт активів убезпечить їх від перереєстрації на підставних осіб і надалі дозволить передати на користь нашої держави», – розповіли у СБУ.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Вот это гибкость: Тина Кароль показала необычную позу в постели, Дан Балан оценил бы

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Українська публіка не змогла залишити без уваги цю інформацію. Так, люди не стали мовчати і вирушили до розділу з коментарями під постом у соцмережі.

«О ці кошти , під наглядом, відразу на ЗСУпоза кабінети" прокладки "щоб менш до рук липло по законодавству», «Це добре!!! Але в них був цілий рік, щоб все "нажите нєпосільним трудом" вивести і вивезти з України!», - пишуть відгуки українці.

Скріншот коментарів у Facebook

Читайте також:

Намацав дірочку: у мережі висміяли нездорового Путіна за "повзання" перед головою КНР