Повідомляється, що деяким жителям України можна оформити субсидії на комунальні послуги нібито "заднім числом". Для цього необхідно відправитися до органу соціального захисту, та надіслати спеціальну заяву на оформлення, в якій потрібно вказати номер своєї банківської картки.

Цю інформацію надали на порталі «today»

У Міністерстві реінтеграції розповіли про невиплачені субсидії для українців. Наразі йдеться про тих людей, які проживають на території Херсонської області. Так, у зв'язку з тим, що через тимчасову окупацію вони не змогли отримати субсидії, вони можуть оформити допомогу на комуналку "навздогін".

Для того, щоб отримати невиплачену допомогу на комунальні послуги, потрібно звернутися до Ощадбанку і відкрити там рахунок. При цьому потрібно мати паспорт та ІПН. Для цього не обов'язково йти в державний банк особисто, це можна зробити за допомогою друзів чи родичів, але потрібно мати доручення, завірене нотаріусом.

Після того, як українець відкрив картковий рахунок, потрібно взяти його реквізити, куди буде перераховано субсидію на комуналку. Також з копіями паспорта та ІПН необхідно бути у місцевому управлінні соціального захисту населення. Саме в цей момент пишеться заява, в якій потрібно повідомити про невиплачену раніше субсидію.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Почему не голая?": Анну Тринчер в латексе упрекнули в неуместном наряде на глазах у Павла Зиброва

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Важливо зазначити, що після всіх перевірок на банківську картку Ощадбанку надходитиме невиплачена раніше допомога на комуналку щомісяця. Також потрібно знати про те, що необхідно вказати ту картку Ощадбанку, на яку надходитимуть кошти від держави щомісяця.

Окрім цього, мешканцям Херсонської області дали номери управлінь соціального захисту, які знаходяться у різних районах: Дніпровський – (099) 253-54-91, Суворовський – (066) 447-92-36, Корабельний – (050) 875-11-41 .

Читайте також:

Бо раніше вже не буде: українцям доведеться "попітніти", якщо вони хочуть субсидію на комуналку