Стало відомо про те, що українці з інвалідністю, пенсійним віком, безробітними та сім'ями з дітьми можуть отримувати безкоштовні продуктові набори. Проте цей проект розрахований на українців лише однієї області – Миколаївської.

Дану інформацію опублікували на сайті новин «uaportal»

Завдяки фонду «Світлі справи», який займається благодійністю, українці, які мають дітей віком до 5 років, можуть отримати безкоштовні продукти. Для цього необхідно перейти за посиланням та заповнити форму.

Що стосується самої заявки, то потрібно вказати: ПІБ дитини та її свідоцтво про народження, ПІБ батька, район місця проживання в Миколаєві, індивідуальний податковий номер, номер телефону, дані паспорта або ID картки, дату народження, фактичну адресу проживання, адресу реєстрації та електронну пошту.

Корзина с продуктами. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Показати ще

Для того, щоб отримати «гуманітарку» іншим категоріям українців, потрібно перейти за іншим посиланням.

Однак тут також потрібно заповнити анкету. Для цього необхідно вказати: ПІБ, індивідуальний податковий номер, свій номер телефону, дані паспорта або ID картки, дату народження, фактичну адресу проживання, адресу реєстрації, електронну пошту.

Крім того, якщо є якісь питання, що є можливість звернутися за телефоном: 0 800 300 520.