Як відомо, на території України пенсійні виплати надходять із 4 по 25 число кожного місяця, про це повідомляють кожному пенсіонеру індивідуально. У зв'язку з цим голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінус вирішив розповісти, чи змінюватимуть дати виплати пенсій для всіх пенсіонерів.

Цю інформацію розмістили на сайті новин "uaportal", посилаючись на заяву чиновника.

Повідомляється, що пенсійні виплати можна забирати у відділеннях пошти чи банках. Тут уже українці пенсійного віку самі обирають, як вони хочуть отримувати гроші від держави, коли виходять на заслужений відпочинок.

Пенсия: Скриншот YouTube

Крім цього, пенсіонерам України повідомили, що кожен із них за своїм бажанням може змінити спосіб отримання пенсій. Для цього необхідно просто звернутись до Пенсійного фонду України з відповідною заявою. Також це можна зробити в режимі онлайн через портал ПФУ.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Нові правила обміну валют: як тепер здаватимемо долари

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Показати ще

"Незалежно від способу виплати через банк або через пошту, пенсіонер має можливість отримати належну йому пенсію у певну дату виплати. Поки що ми не розглядаємо питання про зміну встановленої дати виплати пенсії", - пояснив Євген Капінус.

Выплаты пенсионерам. Фото: скриншот Youtube-видео

Після заяви чиновника стає зрозуміло: дати виплат пенсійних виплат в Україні залишаться незмінними. До того ж, якщо це й станеться, то про це мають повідомити заздалегідь, щоб не було зайвих питань.