У соціальній мережі повідомили, що нашу планету накриє найсильніша «атака» з космосу. Потужна магнітна буря почалася ще 23 травня і триватиме до 26 числа включно.

Про це повідомляється у соціальних мережах, посилаючись на попередження.

Хоча магнітна буря почалася ще 23 травня, її пік спостерігатиметься сьогодні. Так, потужність бурі складатиме цілих 5 балів, а в інші дні – 4.

"Сьогодні Землю накриє потужна магнітна буря. Вона триватиме 4 дні! Період: з 23 до 26 травня включно. Пік сонячної активності випаде на 24 травня: потужність бурі досягне 5 балів (в решту днів – 4). Метеозалежні на місці?", - підписано публікацію у популярному месенджері.

Крім цього, було попередження про те, що 24 травня буде найнебезпечнішим днем ​​для метеозалежних людей, оскільки саме сьогодні спостерігається пікова сонячна активність.

Популярні статті зараз

Інвесторів просто кинуть? Яка доля чекає на вкладників в елітні довгобуди "Саги Девелопмент" Андрія Вавриша

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Мобілізація інвалідів: тепер призовуть навіть із проблемами зі здоров'ям

Показати ще

"Обережно! Сьогодні магнітна буря досягне піку! Вчора Землю накрила сильна затяжна буря. Сьогодні сонячна активність – на піку. Люди можуть страждати від болів у голові та суглобах, нудоти, безсоння тощо. Запасіться пігулками", - попереджають українців.

У такі дні особливо важко буде пенсіонерам, вагітним жінкам, метеозалежним людям та гіпертонікам. Якщо у вас в сім'ї є люди з перерахованої категорії, то краще приділити їм трохи більше уваги в ці дні.