У соціальній мережі розмістили дуже важливу інформацію із попередженням. Справа в тому, що наприкінці травня буде ще одна дуже сильна магнітна буря. У зв'язку з цим українців вирішили попередити та назвали дату «атаки» з космосу.

Відповідну інформацію опублікували у соціальних мережах, посилаючись на попередження фахівців.

Відомо, що у травні місяці було чимало магнітних бур. Так, ще кілька днів тому почалася затяжна та досить сильна магнітна буря. Однак люди ще не встигли відійти від неї, і 28 травня очікується ще одна потужна «атака» з космосу.

«28 травня на Землю обрушиться потужна магнітна буря. Цього місяця – остання! Триватиме весь день. Люди будуть відчувати стрибки тиску, головний біль і в суглобах, безсоння і загострення хроніч. хвороб. Магнітних бур такої потужності у травні більше не буде. Чи зможемо розслабитися», - підписано публікацію в соціальній мережі.

Як відомо в такі дні себе дуже погано відчувають метеозависимі люди. Також не привітається тим людям, які страждають на гіпертонію, літнім людям, вагітним жінкам і не тільки.

Популярні статті зараз

Микола Томенко повідомив, що гетьман і меценат Іван Мазепа повертається до Києво-Печерської лаври

Відключення світла у жовтні: у Міненерго терміново звернулися до українців

Чаплыга: сумму залога для Медведчука установила не украинская власть, а США

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

Лікарі рекомендують пити більше води в такі періоди. Також бажано не робити великих силових навантажень, пити алкоголь та їсти шкідливу їжу. При магнітних бурях краще дихати свіжим повітрям.

Читайте також:

Нові ціни на електрику: як підвищені тарифи вплинуть на жителів України

100% знижка на комуналку: частина українців може взагалі не платити за послуги.

Українцям буде важче здобути права? У МВС повідомили про низку майбутніх змін