Повідомляється, що офіційна прес-служба заявила, що український мультик "Мавка" став тіньовою схемою прокату в РФ. Так, країна-терористка вкрала навіть український мультфільм та показує його у кіно незаконно.

Про це повідомляється на порталі новин "glavcom", посилаючись на пост з офіційної сторінки фільму "Мавка" у Facebook.

Як відомо, український мультик "Мавка" припав до душі не лише українському глядачеві, а й закордонному. Однозначно, що в Росії захотіли потішити і свою публіку, проте, крім того, як його вкрасти, вони більше ні до чого не додумалися. Так, у РФ незаконно показують український мультик у різних містах.

Мавка: скрин из сети

Повідомляється, що кінотеатр, розташований у Росії, розмістив на своєму сайті незаконний анонс. Справа в тому, що в ньому йдеться про прем'єра "Брати Супер Маріо в кіно", проте зазначено, що перед цим фільмом буде показано український мультик "Мавка".

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

"Робити це, як кролик": супербабуся влаштувала дуже відвертий показ на честь православного свята

Показати ще

Важливо зауважити, що самі автори анімаційного фільму "Мавка" заявили, що це незаконно. Так, жоден кінотеатр у РФ не має дозволу на показ як голлівудських фільмів, так і українського кіно.

РФ незаконно показує Мавку у кіно

"Отже "Мавка" стала частиною нової схеми тіньового прокату в Росії. Вони продають квитки на один фільм, але показують інший і називають це досеансним обслуговуванням. Але анонси показів нашого фільму – муляж, адже країна-терориста не має доступу до нашого мультфільму і тим більше – прав на його дистрибуцію", - повідомляється на офіційній сторінці мультика "Мавка" у Facebook.