Українців попередили про те, що цей тиждень буде дощовим. Також усю Україну накрию похолодання із грозами.

Цю інформацію оприлюднили на сайті новин «24tv», посилаючись на прогнози Укргідрометцентру.

«Найближчими три доби у західних та місцями північних областях, 8 червня та у Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях, вдень 10 червня також у Криму та Приазов'ї короткочасні дощі, місцями грози, 9 – 10 червня у Карпатах місцями значні. дощі. На решті території без опадів», – попередили українців.

З 8 по 10 червня вдень буде тепла погода – від +23 до +28 тепла. У п'ятницю на південній та східній Україні температура повітря прогріється аж до +30 спеки. Вночі буде від +12 до +19.

Похолодание в Украине

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Проте 11 червня дощі та грози можуть накрити всю територію України. Укргідрометцентр попереджає про те, що дощі можуть бути практично скрізь.

Прогноз погоди на 11 червня

У неділю температура повітря значно знизиться. Західну Україну накриє прохолода, там буде від +12 до +14 градусів вище за нуль. Також у цей день спеки не буде територією всієї держави. На сході України очікується від +19 до +21 тепла.

Така сама ситуація буде і 12 червня. У цей час західна та північна Україна буде під короткочасними дощами.

Прогноз погоди на 12 червня

Крім того, варто приготуватися до того, що в Україні температура повітря може опуститися ще нижче. Наприклад, у Луганській області вдень очікується від +15 до +17 градусів.