У мережу потрапила інформація про те, що Кабінет Міністрів України отримав лист від Національної комісії. У листі йдеться про неодноразові підвищення тарифів на світло в Україні у 2023 році.

Відповідну інформацію надали на сайті новин «nbnews», посилаючись на документ.

Повідомляється, що у НКРЕКУ не захотіли, щоб ЗМІ дізналися про лист №5584/17.2/7-23 від 26 травня 2023 року, в якому йдеться про чергове підвищення тарифів на електроенергію. Так, тема про забезпечення доступності електрики для споживачів, а також її вартість ховається за лаштунками. Однак у мережу таки потрапив цей документ, про це повідомляють матеріали «Українських новин».

Тарифы на электроэнергию

Важливо відзначити, що у Національній комісії було зазначено закритий доступ до документа, про який йшлося вище. Це натякає на те, що було обмежено можливість його поширення.

Популярні статті зараз

Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Затмила даже солнце: Настя Каменских похвасталась безупречными формами в миниатюрных шортиках, фанаты ахнули

Показати ще

Документ Нацкомиссии

Також 30 травня була зроблена заява шефом Міненерго Германом Галущенком. Він повідомив, що Кабінет міністрів ухвалив рішення підвищити тарифи для населення – 2,64 грн/кіловатт-година з 1 червня. Проте ринкова відмітка для населення має становити 5,5 грн/кіловат-година.

Це все говорить про те, що електроенергія має стати в Україні ще вдвічі дорожчою.

Тарифы на электроэнергию

Є думка, що тарифи на світло підвищуватимуться поетапно. Однак зараз немає жодних конкретних підтверджень цьому. Якщо звернути увагу на документ, який хотіли приховати від розповсюдження, напрошуються певні висновки.