У мережі показали відеоролик, на якому можна побачити, як Паша Мерседес засвітився у Лаврі. Проте більше дивує, як його там зустрічали люди.

«Друге пришестя Паші «Мерседеса». Екснамісник Києво-Печерської лаври Павло Лебідь відсидів домашній арешт і повернувся до прихожан. Строк запобіжного заходу закінчився сьогодні запевняє «Союз православных журналістів», хоча раніше повідомлялося, що це буде 1 липня», - повідомили українцям.

Скрін посту з Telegram

Українська аудиторія просто у нестямі від злості від такого повороту подій. Багато хто не розуміє, як його відпустили. Люди не стали мовчати і почали писати свої відгуки.

«Гидота....», «Де активісти?», «Які ці люди кончені ... слів немає», «Руки цілують», «Яка ж це кінчена секта… В 2023 році дивитися як бабулькі у яких грошей нема навіть на нормальну їжу, а вони його ледь не в ср*ку цілують – бридко», «Я не зрозуміла, а чому його відпустили? Чому до теперішнього часу російська гниль в Лаврі? Знову військових чекаємо?», - залишають відгуки українці.

Популярні статті зараз

Микола Томенко повідомив, що гетьман і меценат Іван Мазепа повертається до Києво-Печерської лаври

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

Скріншот коментарів українців

Скріншот коментарів українців

Однак Паша Мерседес радів недовго, оскільки він отримав клопотання про продовження терміну і одразу ж поїхав з Лаври.

«Метрополиту Павлу вручили клопотання про продовження строку дії запобіжного заходу, – офіс Генпрокурора. Судове засідання буде завтра. «Уезжаю сам», – пошуткував Паша «вже не «Мерседес» у Лаврі та стрибнув у новий «пиріжок» Fiat Doblo», - продовжили в мережі.

Скрін посту з Telegram