Середа, 12 липня, та четвер, 13 липня, будуть відзначені сильною магнітною бурею після потужного спалаху на Сонці. Прогнозується, що потужність бурі досягне 5 балів 12 числа та 4 бали 13 липня.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «apostrophe»

Під час магнітних бур багато людей почуваються погано, але симптоми можуть відрізнятися. Деякі поширені симптоми включають запаморочення, нудоту і блювання, головний біль, біль у м'язах та суглобах, біль у серці, підвищений тиск, прискорений пульс, сильну втому, безсоння та загострення хронічних захворювань.

Даты магнитных бурь. Фото: скриншот Youtube-видео

Особливо вплив магнітних бур відчувають люди з хронічними захворюваннями, люди похилого віку та метеозалежні люди. Щоб пом'якшити вплив магнітної бурі, рекомендується вживати більше сезонних продуктів та зелені, а зменшити споживання жирних, гострих, смажених страв та фастфуду. Важливо також пити більше рідини, такої як трав'яний чай та компот, та уникати кави, алкоголю, сигарет та енергетичних напоїв.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Показати ще

Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео

Лікарі також радять регулярно провітрювати приміщення, особливо перед сном, і бути активними, займатися зарядкою та віддавати перевагу пішохідним прогулянкам перед поїздками на транспорті. Важливо лягати спати в один і той же час щодня і отримувати щонайменше 7 годин сну щодня.