«Київстар» розкрив свої плани щодо впровадження технології 5G та потенційного збільшення швидкості з'єднання до 1 Гбіт/с. Такою інформацією поділилися на сторінці «Київстар» у Facebook, повідомляє " Хвиля".

Один із клієнтів компанії поцікавився доступністю 5G-інтернету в Україні, висловивши стурбованість зростанням цін та обмеженим доступом до мобільного інтернету. Вони запропонували «Київстару» зосередитись на підвищенні швидкості мобільного інтернету.

У відповідь «Київстар» повідомив, що оновлення та оголошення про 5G-інтернет в Україні можна знайти на сайті компанії. Крім того, клієнт висловив розчарування у зв'язку з обмеженням швидкості їхнього безлімітного інтернет-сервісу.

Компанія уточнила, що безлімітний інтернет означає необмежений обсяг даних для доступу в інтернет. Однак після досягнення певного порога швидкість може бути знижена при збереженні необмеженого доступу. Клієнт стверджував, що при швидкості 0,8 Мбіт/с безлімітний інтернет по суті марний, тому що стає неможливо нічого завантажити.

Як рішення «Київстар» порекомендував абоненту розглянути можливість підключення тарифу LOVE UA Success — контрактного плану, який пропонує безлімітний інтернет без обмежень швидкості.

Популярні статті зараз

Наркомагнат Олег Куцурук хоче розвивати "бізнес" в Україні: "Італієць" вступає у боротьбу

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Олаф Шольц наступний? Після скандального арешту Дональда Трампа у ЄС взялися за канцлера Німеччини

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Показати ще

Допис від Київстар