У мережі з'явилася інформація про те, що тиран Путін нібито планує внести низку поправок до законів щодо мобілізації. Так, глава країни-терористки готує нову хвилю мобілізації, що говорить про те, що росіяни й надалі вирушатимуть на забій в Україну заради шалених амбіцій диктора.

Дана інформація розмеліться по мережі та вказує на відомі подробиці.

Дердума РФ планує внести низку поправок до законів, що стосуються мобілізації. Неповідомлення про зміну сімейного стану, місця проживання або роботи у військкоматі тягне за собою накладення штрафу в розмірі до 20 000 рублів.

Крім того, росіянам, які не з'явилися по повісткам у військкомат, загрожує штраф до 50 000 рублів. Ці виправлення є частиною підготовки до нової мобілізаційної акції в РФ.

«РФ готується до нової мобілізації: Держдура внесе низку поправок до законів. Неповідомлення до військкомату про зміну сімейного стану, місця проживання, роботи каратиметься штрафом до 20 тисяч рублів. Неявка росіян за порядком денним у військкомат каратиметься штрафом до 50 тисяч рублів. Невиконання оповіщення та явки громадян щодо мобілізації спричинить накладення штрафів до 500 тисяч рублів, а неявка чоловіків за порядком денним у військкомат каратиметься штрафом до 50 тисяч рублів. Свобода під соусом «путінеззе»», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Показати ще

Скрін посту у Telegram