Трапляються такі випадки, що після святого свята на честь Великодня залишаються пасхальні паски, які зачерствіли. Однак даним продуктом знайдеться застосування і з нього можна приготувати традиційну українську страву – Потапці.
Відповідний рецепт фудблогера Світла Климовська оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.
Як відомо, Потапці – українська страва. Вона є грінками, які спочатку занурюють у молоко з яйцями, і обсмажують до золотистої скоринки. Перед подачею ця страва поливається медом.
«Рецепт: 4-5 великих шматків паски 3 яйця 2 ст л цукру 0,5 ч л кориці 200-250 г молока 30 г вершкового масла Рослинна олія для смаження», - підписала відеоролик с приготуванням українська фудблогер.
"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять
У мережі випливло відео "сходки" з народним депутатом Едуардом Прощуком: лазня, горілка, бандитський стиль
Дуже татуйована бабуся роздяглася до трусів, щоб показати, на що вона витратила понад мільйон гривень
Стало жарко не от солнца: разгоряченная "Мать Драконов" из "Игры Престолов", Эмилия Кларк, сняла все лишнее и показал что такое кайф
Спочатку потрібно порізати Паску круглими і товстими шматками. Щоб зробити кляр, потрібно взяти яйця, корицю, цукор, молоко та змішати разом. Потім цю суміш треба перемішати, оскільки маса має бути не надто рідкою.
Після виконаної процедури розігрійте сковорідку, налийте олію (1 ст. л.) і покладіть шматок вершкового масла. Змочіть шматки Паски в клярі і покладіть на сковорідку. Смажити їх потрібно на середньому вогні з кожного боку до золотистої кірки.
Коли потапці будуть готові, їх можна подавати з морозивом, ягодами, медом або джемом.