Трапляються такі випадки, що після святого свята на честь Великодня залишаються пасхальні паски, які зачерствіли. Однак даним продуктом знайдеться застосування і з нього можна приготувати традиційну українську страву – Потапці.
Відповідний рецепт фудблогера Світла Климовська оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.
Як відомо, Потапці – українська страва. Вона є грінками, які спочатку занурюють у молоко з яйцями, і обсмажують до золотистої скоринки. Перед подачею ця страва поливається медом.
«Рецепт: 4-5 великих шматків паски 3 яйця 2 ст л цукру 0,5 ч л кориці 200-250 г молока 30 г вершкового масла Рослинна олія для смаження», - підписала відеоролик с приготуванням українська фудблогер.
Ситуація з системами оповіщення досі незадовільна: хто понесе відповідальність
Призвуть навіть немічних: які зміни до мобілізації вразять найстійкіших
"Превращаешься в Ларису Долину": Тина Кароль в лифчике показала обвисшие до пупка "сливы"
К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...
Спочатку потрібно порізати Паску круглими і товстими шматками. Щоб зробити кляр, потрібно взяти яйця, корицю, цукор, молоко та змішати разом. Потім цю суміш треба перемішати, оскільки маса має бути не надто рідкою.
Після виконаної процедури розігрійте сковорідку, налийте олію (1 ст. л.) і покладіть шматок вершкового масла. Змочіть шматки Паски в клярі і покладіть на сковорідку. Смажити їх потрібно на середньому вогні з кожного боку до золотистої кірки.
Коли потапці будуть готові, їх можна подавати з морозивом, ягодами, медом або джемом.